7/5/08

Perjalanan sejuta batu bermula dengan langkah pertama...

yahooo...:).

Tak tahu entah gatal tangan kat mana, malam ni patik terhegeh2 nak buat blog ni...mungkin terpengaruh dgn member-member lain atau sesaja nak buang masa. Patik pun musykil...

Dipendekkan cerita drp cerita yg panjang berjela-jela. Sebenarnya patik pun tak tahu nak buat blog ni utk apa. Nak temakan apa. Nak letakkan url apa. semuanya patik tak pasti, juz letak suka2 saja. Mungkin, selepas ini patik tido n mimpikan tema yang best2 dan layan2 utk blog patik ni... weeehooo...

Maaf kalau ada idea patik yg mengecilkan hati sesapa. atau meninggikan hidung sesapa.:)..semua mungkin secara kebetulan.

Makluman:
Blog ini tak ada kena mengena dengan sesapa yang masih hidup, akan hidup atau yang telah mati dan akan mati. Dan mungkin mati dan hidup semula dengan menjelma dengan bentuk hantu pochong..bukan puchong kat Selangor tu... apa2 pun faham sendiri aje la. that's it.

Mungkin setakat tu saja untuk patik membiasakan diri dengan blog ni. Harap2 sesapa yg ada pengalaman dlam pnulisan blog ni dapat berkongsi idea dan pendapat dengan patik..patik alu-alukan diri anda. Welcome...:)


crete;
11/7/08
11.51 pm

4 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

dude...
nice opening page..
hope have a very2 nice contents n more surprises....

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Patik said...

tq ...tq so much...
:)